COSTUMIZE YOUR JEANS

COSTUMIZE YOUR JEANS

Je oude lieveling jeans versleten, maar je wilt deze niet wegdoen en wilt deze graag laten repareren, Label DVDV heeft de oplossing “COSTUMIZE YOUR JEANS”, volgens het principe Wabi Sabi. Wabi Sabi is een Japanse principe dat soberheid, spaarzaamheid en bescheidenheid eert en daarmee ook de waarde van objecten die onvolmaakt, vergankelijk of onvolledig zijn. Het gevolg hiervan is dat gebruik, handwerktechnieken en slijtage een aantrekkelijke en gewenste kwaliteit in jouw persoonlijke jeans is geworden.

Je hoeft niet zelf aan de slag , maar je brengt je oude jeans en deze wordt dan voor je “costumized”. Van der Vlies werkt met de Japanse patchworktechnie BORO en de stiktechniek SASHIKO.

HOW IT’S WORKS

Hoe werkt het “costumize your jeans”? Je brengt je oude jeans en bespreek t welke plekken versleten zijn. Je kan kiezen uit verschillende materialen en kleuren, ook kun je als je een oud lieveling shirt hebt meenemen die erin verwerkt kan worden.

De handwerktechnieken die worden toegepast vergen veel tijd en daar zijn kosten aan verbonden. Je kan het zo duur maken als je zelf wilt.

Wat zijn de kosten:

Je betaald voor 10cm X 10cm (100 vierkante centimeters) een bedrag van € 15,00.

Zit er in een totale jeans 550 cm2 verwerkt dan zijn de totale kosten € 82,50.

WAAR?

Het bezoekadres is: Van Der Vlies & Koers aan de William Boothlaan 13a in Rotterdam. Maak een afspraak via het webformulier hier .