KHANTA SAREES SHAWLS

khanta-sarees-shawl

KHANTA SAREES SHAWLS

De khanta sarees shawls zijn gemaakt van katoenen sarees uit India. Het met de hand doorrijgen van verschillende lagen “oude” sarees om  tot één nieuwe stof met een andere uitstraling te komen, is de khanta techniek. Deze techniek komt uit het noorden van India en met deze techniek kunnen deze shawls, beddenspreien, kussen etc. gemaakt worden. Door dat er verschillende stoffen gebruikt worden kan geen enkel stuk hetzelfde zijn en ontstaan er unique pieces. Deze  techniek is alleen met de hand te vervaardigen, er bestaan geen machines voor.

DE COLLECTIE KHANTA SAREES SHAWLS

De sarees die voor deze collectie khanta shawls zijn gebruikt, zijn nieuw en komen uit het zuiden van India. Bijzonder is de kleurstelling, zwart, met grijs en petrol. Deze kleuren zijn niet echt gebruikelijk in het zuiden van India, vaak zijn het felle en vrolijke kleuren. Dat maakt deze collectie bijzonder.

De shawls zijn door de ontwerper zelf met de hand vervaardigd, er zit plus-min 190 meter aan katoenen rijdraad in en 16 uur werk.

Ze zijn ook te koop via de Slow webshop Van der Vlies & Koers .

(SLOW) WEBSHOP ACCESSORIES LABEL DVDV

Accessoires Label DVDV by Dick van der Vlies. Ben je geïnteresseerd in één van de producten, ga naar bovenstaande link. De slow webshop gaat om het contact met de klant, niet klik, betaal en ontvang. Maar het start met een mail, vermeld de naam of bestelnummer van de accessoire en je gegevens als naam, adres , postcode & woonplaats. Label DVDV zal je een factuur sturen, de verzendkosten worden apart verrekend, en na ontvangst van je betaling wordt het product opgestuurd. Je kan het natuurlijk ook afhalen in de winkel, maak een afspraak met van der vlies & koers.

WAAR?

Het bezoekadres is: Van Der Vlies & Koers aan de William Boothlaan 13a in Rotterdam. Ben je geïnteresseerd of wil je langs komen, maak een afspraak via het webformulier hier .