Label DVDV

LABEL DVDV >

“all items are fairtrade en handmade by the designer”

De laatste acht jaren heeft Van der Vlies zich toegelegd op vrouwencollecties. Zijn partner Henk Koers verzorgt de mannenlijn onder de naam “Henk Koers Tailloring”.
Vanuit zijn atelier werkt Van der Vlies continue aan nieuwe collecties of unique pieces. Alle kledingitems worden door hemzelf vervaardigd. Iedere maand hangen er nieuwe items in de winkel VAN DER VLIES & KOERS. Van ieder item worden er maximaal 2 tot 5 gemaakt. Opvallend zijn de klassiekers in de collectie: “one size fits all” broeken, maatbereik van 36 t/m 44. De lengte kan aangepast worden. Dit geldt ook voor de andere kledingitems. Kenmerkend voor zijn collecties, zijn de verschillende manieren van dragen en draagmomenten. Kleding moet comfortabel zijn en gedragen kunnen worden met slippers of hakken, zakelijk, casual of feestelijk.

De collecties worden aangevuld met accessoires als shawls, mutsen en de loepketting.

Alle collecties worden op elkaar afgestemd: iedere nieuwe collectie is een aanvulling op de vorige. Zo maakt Van der Vlies zijn statement: tijdloze mode, wars van vluchtigheid met oog voor duurzaamheid en kwaliteit.

Naast het ontwerpen van kleding zijn er ook kleien interieur collecties, Memory Pillow en macramé vaashangers.

Mocht je vragen hebben over de collectie, prijzen of opmerkingen, dan kan dit per mail: info.label@dvdv.nl